La Volta Ciclista a Catalunya, que passarà pel Lluçanès els dies 22 i 23 de març, incorpora una nova sortida d’etapa fruit de l’acord entre l’organització de la cursa i l’ajuntament d’Olost.

El pròxim 22 de març, la prova ciclista més important del territori català iniciarà la tercera etapa a Olost, en direcció a la Molina, un recorregut que també passarà per Sant Bartomeu del Grau. L’endemà, el traçat de la quarta etapa de La Volta a Catalunya, que donarà el tret de sortida a Llívia i finalitzarà a Sabadell, passarà pel Collet de Sant Agustí, Perafita i Oristà.

La sortida des d’Olost, el dia 22, tindrà lloc a les 12 h. Tot i això, de 8 a 13 h, hi haurà diversos carrers tallats i es recomana accedir al municipi per la ctra C-54 i aparcar a la zona de les piscines. Per altra banda, està previst que els ciclistes passin per Perafita el dia 23 al voltant de les 15 h.

La històrica prova ciclista catalana, que atrau els millors ciclistes del món, es dividirà en 7 etapes que tindran lloc entre els dies 20 i 26 de març. Es tracta de la tercera prova ciclista més antiga del món, només per darrere del Tour de França i el Giro d’Itàlia. La Volta a Catalunya ja havia passat diverses vegades pel Lluçanès però mai havia estat un punt de sortida.

 

Comparticions