Un grup de 60 persones van participar de la 2a sortida del programa “a cent cap als 100” a Montserrat. Concretament la sortida va ser el dilluns 28 de gener i van participar persones de tots els municipis del Lluçanès.

El programa es promou des del Consorci del Lluçanès, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Centre de Dia Bonasort de Prats de Lluçanès, obert a tota la població del Lluçanès, per tal de fomentar que la gent gran surti a caminar i conegui diferents parcs naturals de la província de Barcelona Aquest programa que pretén dinamitzar l’activitat física per a la gent gran i també donar a conèixer diferents indrets del territori, va adreçat al col·lectiu de la gent gran acostumats a caminar de forma regular o amb un nivell de condició física òptim per realitzar un recorregut d’entre 7 i 9 km.

Les properes sortides que realitzarà el grup serà al Parc de Collserola el 20 de febrer  i el 3 d’abril al  Parc del Montnegre, les quals serviran per introduir, als participants, a la marxa nòrdica.

Comparticions