Del 17 al 25 d’octubre es celebra la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica; un esdeveniment format per un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Al Lluçanès també ens hi participem amb diferents activitats:

 

  • Descobreix els productors/es i elaborador/es ecològics del Lluçanès:
    • Ous i aviram: Niu Verd (pollastres) – niuverd@gmail.com
    • Formates i làctics: Formatges Betara (formatges i derivats) – info@betara.cat
    • Verdures, hortalisses, fruites: Masia Escrigas (horta i ous) – info@masiaescrigas.com

 

  • Saps quins operadors ecològics tenim a la comarca?
    • Lluçà: Glòria Roig Nieto: producció de tarongina
    • Olost: Ignacio Santacreu: cereals per a animals
    • Prats de Lluçanès:
      • Camps Rocaguinarda: cereals i faratges per a animals
      • David Aragües Carrera: ramader d’ovi
    • Sant Martí d’Albars: Grans del Lluçanès: cereals per a animals

 

  • Establiments que venen BIO:
    • Prats de Lluçanès: Ecodietètica La Terra i Herbodietètica Lluçanès

Shares