Després que la Trobada de Corals del Lluçanès es recuperés amb gran èxit el passat 2023 després de dos anys d’aturada per les restriccions i dificultats afegides per la pandèmia, enguany es tornarà a celebrar el proper diumenge 4 de febrer, a partir 2/4 de 6 de la tarda, a l’Església Parroquial de Sant Bartomeu del Grau.

A l’actuació, que porta per títol ‘Nadales i altres cançons’, hi participaran 5 corals del territori ja habituals: el Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, la Coral d’Olost, la Coral de Prats de Lluçanès, i la Coral i el Grup de Joves de Sant Feliu Sasserra.

L’acte inclourà la presentació de les corals a càrrec de Juan Aguilar i l’obertura de l’acte comptarà també amb la representació política del poble. A més a més, s’oferirà un berenar per a tots els cantaries i acompanyants al Casal Social de la mateixa població en acabar l’actuació.

Els diferents cors i corals que hi participen han organitzat l’acte amb el suport del Consorci del Lluçanès i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i del mateix Consorci.

Comparticions