Aquest dimecres, un grup de 40 persones del Lluçanès ha participat de la cloenda del programa del Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica per a gent gran celebrat a Les Franqueses del Vallès. 

Aquesta ha estat la primera de les tres jornades de cloenda que s’estan celebrant el 8, 9 i 10 de maig. En total, la trobada ha reunit unes 1.000 persones de 29 municipis de la província de Barcelona que, després d’una sessió d’escalfament, han fet una caminada conjunta acompanyada d’un esmorzar, dinar i balls. 

Finalment, ha tancat la jornada una entrega de diplomes que ha comptat amb l’alcalde de Prats de Lluçanès i president del Consorci del Lluçanès, Jordi Bruch, que ha fet un reconeixement a Valentí Orriols, el representant més gran d’edat del grup de caminadors del Lluçanès.

Durant el cicle 2023-2024, els participants de diversos pobles del Lluçanès han compartit les sortides amb els grups de Castelldefels, Martorell i Sant Celoni. En el conjunt de caminades d’intercanvi, hi han participat un total de 82 persones de tot el Lluçanès.

Aquest cicle, impulsat per la Diputació de Barcelona, està organitzat de forma conjunta entre l’Ajuntament i el Centre de Dia de Prats de Lluçanès i el Consorci del Lluçanès i està obert a tota la gent gran.

Comparticions