El proper divendres 6 de juliol a les 19h de la tarda es realitzarà l’assemblea de constitució de la nova cooperativa Cuidem Lluçanès, a l’Espai de Prats de Lluçanès (Avda. Pau Casals, 8), amb totes les persones interessades a fer-se soci/a.

Les persones interessades a fer-se soci consumidor de la cooperativa i tirar endavant aquest projecte només han de portar el DNI i 20€ d’aportació mínima, així com omplir la fitxa de soci/a.

Quins avantatges té fer-se soci de la cooperativa? 

Com a soci i sòcia consumidor/a tens els poder de prendre decisions sobre el govern, la gestió i la innovació. Cada soci i sòcia té un vot. Així mateix fent-te soci de la cooperativa contribueixes a generar ocupació estable i de qualitat al territori.

Cuidem Lluçanès neix com una cooperativa d’acompanyament a les persones i organitzacions per tal de cobrir les necessitats d’atenció i cura a les persones i institucions amb professionals qualificats i amb condicions laborals adequades. És una empresa sense ànim de lucre, que posa l’accent a les persones i no el capital. Procura per l’assoliment d’unes condicions dignes de feina amb cobertura legal, i la formació i educació dels professionals que formin part.

Es tracta d’una empresa d’economia social i solidària, que busca emprendre nous projectes i aliances i la recerca de noves vies de finançament més solidaries.

La cooperativa, és un projecte de responsabilitat social al Lluçanès, que neix d’una demanda de serveis de la població i les institucions. Els serveis s’estructuren en tres branques:

  • Serveis a Persones
    • Acompanyament domicili
    • Acompanyament hospitalari
    • Suport a la Llar
  • Serveis a Entitats i Empreses
  • Cuidem +: Estètica a domicili, tallers de cuina, teràpia flors de bach, teràpia gestalt, acompanyament al dol, acompanyament en adiccions.

+ informació al portal web de la cooperativa Cuidem Lluçanès

Comparticions