El cap de setmana del 8 i 9 de juliol, els pobles d’Olost, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra, conjuntament amb el Consorci del Lluçanès, han organitzat diverses activitats per recaptar diners per a la Fundació Esclerosi Múltiple a les piscines municipals.

Enguany, s’ha aconseguit recaptar 2.371 euros amb l’objectiu d’aturar l’impacte d’aquesta malaltia en la vida de les persones afectades i el seu entorn. Una xifra que supera la recaptació de les últimes edicions. Els participants a la jornada han col·laborat amb la iniciativa adquirint productes de marxandatge de la campanya i també han pogut gaudir de propostes divertides com inflables aquàtics i salts solidaris.

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. És una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

Des del Consorci s’agraeix la implicació de les piscines i ajuntaments del Lluçanès per participar un any més en la campanya.

Comparticions