Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Carola Ortiz 5tet


Dissabte 27 d’octubre 
20.30h del vespre 
A l’Espai Perot Rocaguinarda

Com arribar  l’Espai Perot Rocaguinarda? C/ Escoles, 2 – 08516 Olost

Ubicació gps de l’Espai Perot Rocaguinarda: aquí

Carola Ortiz, ocell lliure, és una de les músics més dinàmiques de la nova generació d’artistes catalanes. Com a cantant i clarinetista, és activa no només en l’escena del jazz, sinó també en les escenes de la cançó d’autor i les músiques del món.

“Spirala” és el seu treball més recent: una reafirmació de la manera de compondre, entendre i viure la música. Sensible al món que l’envolta, troba les seves influències en tot tipus d’experiències, estils musicals, cultures i persones properes.

Carola Ortiz – veu i clarinets
Charu Hariharan – percussió i veu
Nestor Gimenez – piano
Nishad Pandey – guitarra
Sandrine Robilliard – cello


Espai Patrimonial


El Molí està situat en un punt enclotat a l’extrem sud-est del nucli urbà d’Olost, uns 100 metres al sud-est de la masia Les Cases, a tocar de la riera d’Olost.

Es tractava d’un molí de mitjanes dimensions format per un únic volum, fruit de diverses ampliacions, de planta baixa i un pis. Antigament, adossada al nord del molí hi havia la bassa, actualment ocupada per horts i un canal que comunicava la resclosa amb la bassa. El Molí va obtenir la concessió hidràulica per part de l’administració borbònica, l’any 1770, essent-ne propietari Enric Cases. El molí va deixar de moldre al llarg del primer terç del segle XX.

Una curiositat: què podem trobar a prop d’un antic molí? Una resclosa! La trobem al costat, situada a la riera d’Olost, en un punt enclotat a l’est del nucli urbà d’Olost i s’anomena la resclosa del Molí de les Cases.

Antigament formava part de Les Cases, masia situada al costat, en un punt elevat, a uns 100m que ja es troba documentada l’any 1005 i com a masia de grans dimensions que és consta de diversos volums adossats: pallissa, patis, corts o era enllosada.


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’una tapeta gratuïta i a més, diferents productors de l’associació vendran tapes i begudes, tot productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


Compra entrades

.

Programació 2018

.

Shares