Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

XY


Dissabte 30 de novembre  
20h del vespre
Capella de Santa Magdalena a Sant Feliu Sasserra

XY és un projecte que neix de la força i de la tendresa. El duet de veu i violoncel t’abraça i se t’endú cap al seu intens paisatge emocional. Sonoritats trencadores i, alhora, delicades. Cançons que esdevenen autèntiques peces d’artesania. Una carícia que no voldràs que s’acabi.

Laura Cruells – veu

Marçal Ayats – violoncel


Espai Patrimonial


Capella de Santa Magdalena (SANT FELIU SASSERRA)

La capella de Santa Magdalena es troba situada al final del carrer Santa Magdalena al poble de Sant Feliu Sasserra.

És una capella de petites dimensions orientada a ponent, d’una sola nau decorada amb un seguit de columnes i cornises de guix. La façana principal orientada a l’oest, està articulada per una gran portalada emmarcada amb grans blocs de pedra regular treballada. A la llinda, s’hi troba la data de 1762 inscrita dins d’un segell. Coronant la porta, s’hi ubica un frontó motllurat triangular amb els vèrtexs decorats amb petits pilars d’extrems ovalats, i amb una creu llatina al centre.

Curiositat / Història: Situada dins l’antic terme d’Oristà, al lloc de Sasserra, apareix esmentada el 1288 tot i que l’actual edificació no conserva cap resta d’època romànica. L’edifici conservat actualment d’estil neoclàssic fou bastit sota la nova advocació a Sant Salvador d’Horta el 1762 segons mostra la data de la llinda.

Carrer Santa Magdalena, 46, 08274, Sant Feliu Sasserra

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


.

.

Comparticions