Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Marco Mezquida


Diumenge 20 d’octubre
12h del migdia 
El Jardí de les Alzines a Perafita

Hi ha consens entre la premsa, programadors i públic per assenyalar el pianista Marco Mezquida com una de les aparicions més brillants i prometedores en l’escena musical de la península de les darreres dècades. Un artista destinat a conquerir qualsevol escenari del món. Ha estat escollit quatre vegades millor músic de jazz de l’any per l’AMJM i recorre els festivals més importants amb els seus diferents projectes. En aquesta ocasió ens presenta Piano Solo, tota una experiència per als sentits.

Marco Mezquida – piano


Espai Patrimonial


El jardí de les alzines (PERAFITA)

Una filera d’alzines que fa ombra a un racó que ni fet exprés per descansar presideixen un ample terreny convertit en un jardí després de ser un hort. Més que les espècies, que són escasses, hi destaca la seva amplitud, lluminositat, com si fos un gran camp de futbol.

Passeig de Sant Agustí, 17, 08589 Perafita, Barcelona

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


.

.

Comparticions