Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Jaume Llombart


Diumenge 27 d’octubre 
12h del migdia
Escorxador públic de Prats de Lluçanès

Jaume Llombart (Igualada 1980), un dels referents de la nova generació de músics de casa nostra,  presenta el seu treball com a solista, el primer àlbum d’una col·lecció monogràfica de la discogràfica Underpool titulada S o L o, dedicada exclusivament als solos instrumentals.

Al gener de 2011, un jove Llombart fascinat per la figura de Thelonious Monk va decidir enregistrar a l’estudi Underpool sota la producció de Sergi Felipe tot un seguit de standars inspirat per les interpretacions que Monk n’havia fet.

Cinc anys després d’aquest enregistrament el segell Underpool ha decidit editar els deu tracks que formen aquest nou disc, on es poden apreciar les influències de Monk, però també l’ús que fa Llombart de la tradició per mostrar un llenguatge propi i madur.

Jaume Llompart – guitarra elèctrica


Espai Patrimonial


Escorxador públic (PRATS DE LLUÇANÈS)

L’escorxador públic està situat al peu de la carretera BP-432 (avinguda Pau Casals) al seu pas pel nucli de Prats de Lluçanès.

Construït al segle XX i d’estil modernista, presenta una façana escalonada i decorada amb maó vist. A la part central hi ha un gran rosetó amb la inscripció “MATADERO PUBLICH”, amb lletres que sobresurten lleugerament de la façana, i la data, a la part superior, de 1908.

Curiositat: L’escorxador públic va ser construït l’any 1908, per a traslladar el servei que havia començat l’any 1894, de manera provisional, al molí de l’Horta. El projecte, que suposava una millora important per als pradencs i pradenques, s’havia començat a gestar anys abans, en diverses reunions entre el veïnat.

Avinguda Pau Casals, 28, 08513, Prats de Lluçanès

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


.

.

Comparticions