Amb una proposta de concerts professionals de jazz en 6 municipis del Lluçanès, l’Intrús, a més de la part musical, inèdita al territori, vol realçar i fer més visible el divers patrimoni arquitectònic de les diferents localitats participants i posar en valor els productes locals de la zona, donant així un valor cultural afegit al cicle.

En aquesta segona edició podrem gaudir d’estils i formacions molt variades, que van des de la bossa nova, passant per projectes personals a solo, fins a música més conceptual i d’altra amb voluntat més descriptiva i comunicativa.

Als municipis d’Alpens, Prats de Lluçanès, Perafita, Olost i Sant Feliu Sasserra, s’hi ha afegit Sobremunt, de manera que en aquesta ocasió podrem comptar amb aquests 6 concerts:

Rita Payés & Elisabeth Roma

6oct / 18:30h. / El Molí / Olost

Marco Mezquida

20oct / 12:00h. / El jardí de les alzines / Perafita

Jaume Llombart

27oct / 12:00h. / Escorxador públic / Prats de Lluçanès

Guillem Plana Projecte Astrolabi

3nov / 12:00h. / Santa Llúcia / Sobremunt

Maitia Trio + Joan Mas

24nov / 12:00h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30 nov / 20:00h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/entrades/ o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sobremunt i Alpens.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Més informació a la web intrús: https://www.llucanes.cat/intrus/

Shares