Dins el cicle de Tallers xerrades i sortides per a la petita infància i famílies arriben tres propostes pel primer trimestre del curs 22-23.

La primera proposta és una xerrada sobre primers auxilis a la petita infància que donarà consells pràctics i solucions a les famílies per poder-los aplicar en cas d’urgència i actuar amb seguretat davant de situacions d’emergència. Anirà a càrrec Anna Cantero (infermera pediàtrica) i Marta Rodríguez (pediatra). Tindrà lloc a L’Espai de Prats de Lluçanès el dijous 28 d’octubre.

El novembre arriben dues propostes enfocades al món del joc. Tots dos tallers es portaran  a terme en divendres tarda al Local Social de Sta.Creu de Juglar.

Pel 4 de novembre la proposta és el taller ‘Joc en família’ a càrrec de Raúl Rodríguez (JocdeClown). A través del joc aconseguirem millorar la comunicació, el vincle i gaudir en família a través del món del joc de clown. Taller adreçat a infants de 3 a 6 anys i una persona adulta acompanyant.

La darrera arribarà el dia 18 de novembre amb el taller  ‘Juguem amb el nostre nen/a interior’ adreçat únicament a persones adultes. A través d’aquesta activitat, dinamitzada per Raúl Rodríguez, jugarem amb l’infant petit que portem a dins i d’aquesta manera poder entendre millor les necessitats i inquietuds dels nostres fills i filles. Aprendrem un ventall de recursos, tècniques i jocs per gaudir de manera més present i millorar la comunicació i resolució de conflictes en el dia a dia dels infants.

Com a novetat d’enguany, tan a la xerrada sobre primers auxilis com al taller “Juguem amb el nostre nen/a interior” hi haurà la possibilitat d’un servei de canguratge per als infants, gràcies al programa “Temps per cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes.

Totes les activitats són subvencionades però caldrà fer una inscripció ja que les places són limitades. Consulta la programació i fes la inscripció a www.llucanes.cat/formacio.

Comparticions