El Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de Olost, Perafita, Prats de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra engeguen la segona edició del projecte adreçat als i a les estudiants d’educació secundària del Lluçanès: ‘l’Espai A Punt’. El projecte compte amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i es construeix amb la col·laboració de l’Insittut Castell del Quer, de Prats de Lluçanès.

Es tracta d’un espai de suport a l’estudi adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès que ofereix l’ajuda d’un/a educador/a en un espai de treball amb les condicions adequades per fer deures, preparar exàmens i estudiar. Aquest professional ajudarà a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

El servei començarà la setmana del 17 de gener i s’allargarà fins a la setmana del 6 de juny. S’oferirà en horari de 16:30h a 18h als següents municipis:

  • Sant Feliu Sasserra (Biblioteca Pere Almató): Dilluns
  • Prats de Lluçanès (L’Espai): Dimarts
  • Perafita (Biblioteca municipal): Dimecres
  • Olost (Sala Estudi del Centre Cívic): Dijous

Inscripcions

Per inscriure els joves al servei caldrà omplir el full d’inscripció i l’autorització del pare, mare o tutor/a legal. Aquest document es podrà recollir a la consergeria de l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès o bé descarregar-se a aquí: https://www.llucanes.cat/programa/espai-a-punt/

El full d’inscripció s’ha de retornar mitjançant el correu electrònic a institutcastelldelquer@gmail.com o bé lliurar-lo directament al tutor/a o al tècnic de joventut (Luca Reventós) els dimarts a l’hora del pati, com a màxim el dia 10 de desembre de 2021.

Es comunicarà a les famílies o tutors/es legals la confirmació de plaça mitjançant el correu electrònic que s’hagi indicat al full d’inscripció i se’ls informarà sobre la forma de pagament.

El servei està subvencionat pel Consorci del Lluçanès i els ajuntaments. Les famílies o tutors/es legals faran un únic pagament corresponent a 5 mensualitats, de gener a maig (25€), en concepte de compromís i seguiment.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos a als correus electrònics formacio@consorci.llucanes.cat / tc3llucanes@ccosona.cat i als telèfons 93 888 00 50 / 699 20 05 44.

Comparticions