S’obre el període de matrícula al curs de Preparació a les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i GES (ESO per adults) i també del curs de Preparació a Proves d’Accés a Grau Superior. Des de fa vuit anys que s’organitzen, al Lluçanès, aquests cursos subvencionats per la Diputació de Barcelona en el marc del programa “Mesures formatives per a lluitar contra la crisi”.

Aquests dos cursos s’organitzen des del Consorci del Lluçanès i es porten a terme a instal·lacions municipals de Prats de Lluçanès d’octubre de 2017 a maig de 2018.

El curs de preparació a proves d’accés de Grau Mitjà està destinat a aquells joves i adults que no tenen l’ESO i volen accedir a cicles formatius de grau mitjà o bé obtenir el Graduat en Educació Secundària. En aquest curs, els alumnes es preparen des d’octubre fins a maig per als exàmens lliures que convoca el Departament d’Educació el més de maig.

El curs de preparació a proves d’accés a Cicles Formatiu de Grau Superior és per les persones que volen accedir a cicles formatius de grau superior i no tenen els requisits exigits (títol de Batxillerat o equivalent). En aquest curs presencial els alumnes es preparen les matèries comunes que de la prova (català, castellà, anglès i matemàtiques) amb el suport de l’aplicatiu de l’Institut Obert de Catalunya. En total es tracta de 330 hores lectives que es desenvolupen de dilluns a dijous de tardes, d’octubre de 2017 a maig de 2018. Les proves d’accés a Grau Superior es realitzen el mes de maig.

Les inscripcions es poden realitzar fins el 15 de setembre de 2017 al Consorci del Lluçanès (938880050 / formacio.consorci@llucanes.cat)

Podeu visualitzar el vídeo promocional:

 

 

 

Comparticions