L’Escola de Música i Arts del Lluçanès obre el període d’inscripcions per al proper curs 2019-2020, del 10 al 21 de juny!

Els programa educatiu d’escola de música està adreçat a totes aquelles persones que volen aprendre a tocar un instrument, cantar, fer música en grup i aprendre el llenguatge i la cultura musicals. Consta de dues etapes: la inicial (de 3 a 6 anys), amb classes de música i moviment i tastets d’instruments, i la bàsica o avançada (de 7 anys en endavant), amb l’instrument com a pilar fonamental i complementat amb assignatures com ara llenguatge musical i creativitat, cor o conjunts instrumentals, amb concerts a diferents municipis del Lluçanès i la participació a diferents activitats amb altres escoles de música.

De cara al proper curs, a les aules d’Alpens, Olost, Oristà, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra i Santa Eulàlia de Puig-oriol, s’hi afegirà també Perafita, on s’oferiran les assignatures de llenguatge musical i cor.

El formulari d’inscripció es pot descarregar a: www.llucanes.cat/emal/documentacio

Des de l’EMAL es volen potenciar, també, les arts plàstiques, escèniques i literàries amb programes trimestrals que es podran consultar a partir del setembre!!

Descarrega’t el Tríptic Informatiu de l’EMAL curs 2019-20

Comparticions