Aquesta setmana engega el nou curs escolar 2016-17 i els alumnes de les escoles del Lluçanès ho fan amb nova agenda a les mans, amb les fonts del nostre territori com a eix temàtic.

Com cada any des del Consorci del Lluçanès, conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) i el suport de Diputació de Barcelona s’han editat tres models d’agenda corresponent a les diferents etapes educatives: una per Educació infantil, una per Educació Primària i una versió per les Escoles Bressol.

Enguany l’agenda d’Educació Primària «Les nostres fonts» està farcida d’informació sobre les fonts del Lluçanès un tema que va vinculat al projecte «Apadrinem una font» que totes les escoles ja van iniciar el curs passat.

Cada mes està destinat a una escola i conté dades, fotografies i experiències dels nens i nenes a la font que han apadrinat.

Les fonts que trobarem a l’agenda són: Font de la Teula (St. Bartomeu del Grau), Font del Raig (Perafita), Font de la Casanova (Olost), Font del Pi i Font del Xambó (Prats de Lluçanès), Font de Pujols (Sant Boi de Lluçanès), Font del Sidro (Alpens), Font de les Coves, font del Marçal i Font de la Guillera (Prats de Lluçanès), Font Mosquera (Sta. Eulàlia de Puig-oriol), Font dels Traginers (St. Feliu Sasserra), Font de la Tuia (Oristà).

Comparticions