Aquest diumenge va tenir lloc el quart concert del Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany a la Casa Almató de Sant Feliu Sasserra, amb les entrades anticipades esgotades degut a l’aforament limitat que oferia l’espai: la capella de la Casa Almató; casa natal de Sant Pere Almató, missioner al segle XIX (1830-1861) de Sant Feliu Sasserra.

Abans de començar, el propietari de la casa va explicar als assistents la història de l’edifici del segle XVIII, en el qual s’hi barregen diferents estils com el modern, barroc, contemporani i popular, així com del mobiliari, que va voler deixar clar que no era original.

Seguidament, el grup format pel flautista Pablo Selnik i el contrabaixista Àlex Reviriego van presentar el seu projecte Inhumankind que va deixar el públic bocabadat pel component innovador de la proposta, per l’atractiu de tenir els músics molt a prop i, sobretot, pel gran domini dels instruments que van demostrar els intèrprets.

La quarantena de persones que van omplir la petita capella de la Casa Almató van mostrar el seu entusiasme un cop acabat el concert i els músics van agrair la bona acollida i el privilegi de poder tocar en un lloc tan particular, on la seva proposta hi va encaixar perfectament.

L’últim concert de l’INTRÚS serà el 24 de novembre a les 22:30h al Casino d’Alpens i anirà a càrrec del grup Men in Swing.

Ja es poden comprar les entrades anticipades a https://www.llucanes.cat/intrus

Comparticions