Aquest Nadal els nens, nenes i joves del Lluçanès han pogut gaudir malgrat la situació de pandèmia actual de les Up’s Esportives de Nadal.  S’ha hagut de fer una reformulació de les activitats per tal d’adaptar-les a la nova situació i assegurar que es complien amb totes les mesures de seguretat requerides.

Enguany s’han realitzat menys tallers de l’habitual, però s’han pogut realitzar a la majoria de pobles del Lluçanès, sobretot en els pobles petits on podíem garantir la seguretat de les activitats amb control d’assistència, grups reduïts, activitats guardant les distàncies, activitats a l’aire lliure, etc.

Es van programar activitats d’escalada, tir amb arc, parkour, zumba i circ a 11 municipis del Lluçanès i van participar un total de 143 participants.

Aquestes activitats enguany tenen un valor afegit, ja que han donat resposta als efectes socials que la majoria de la població està patint amb un acompanyament als col·lectius més vulnerables o que estan patint de forma més accentuada les conseqüències de la pandèmia actual.

Comparticions