En el marc de la Fira de l’Hostal del Vilar 2022 des del Consorci del Lluçanès, amb el suport de Xarxa Productes de la Terra i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès, Cal Siller i l’organització de la Fira, es va organitzar el primer Concurs de ratafia artesana del Lluçanès. En total va aplegar una vintena de ratafies del Lluçanès i d’altres punts de Catalunya.

El jurat format per Isaac Monzó de Cal Trumfo, Ramon Riera, de Cal Baumer, Marta Membrins, sommelier d’Abadal i Rosa Rodíguez, directora de l’EMAL, va atorgar el premi a la millor ratafia a Joan Valldaura Padrós i el premi a la millor ratafia del Lluçanès a Imma Costa Escalé de Mas Terricabras.

Les dues persones guanyadores es van emportar un lot de productes locals de l’associació Lluçanès a Taula.

Un cop conegudes les ratafies premiades, es van poder degustar totes les ratafies participants.

Podeu cosultar la classificació completa en aquest enllaç.

 

Comparticions