Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Fourgami (4GAMI)


Diumenge 15 d’octubre
A les 12 del migdia
Cal Solé de Prats de Lluçanès

“Es pot fer música sense instruments? Tens ganes de descobrir què és el barbershop?

Afaitem o afinem? és un espectacle ple de música, interacció i humor. 4GAMI mostra totes les facetes del que significa cantar a cappella i, encara millor, cantar barbershop. El grup ofereix un concert d’alta qualitat musical que permet gaudir de les harmonies més intenses que amaga aquest estil. Durant l’espectacle descobriràs l’origen de la música barbershop i perquè té aquesta sonoritat tant especial.  T’atreveixes a cantar amb nosaltres i viure l’experiència d’un quartet barbershop?

Vine, t’esperem!”

Fitxa artística:

Gemma Gonzalez Vilahur: veu lead

Albert Muñoz Brugués: veu bass

Míriam Trias Cañizares: veu tenor

Iago García Rojas: veu baritone


Espai Patrimonial


CAL SOLÉ – Prats de Lluçanès

És una antiga masia situada al poble de Prats de Lluçanès, del segle XVIII. Està formada per planta baixa, un pis i golfes, amb un mur de pedra treballada petita força regular i obertures emmarcades amb pedra treballada de grans dimensions, i una data inscrita de 1769 al primer pis amb la inscripció Antoni Esmerats Perayre, i una de 1787 al segon pis. La casa compta amb una lliça amb fogaina, i diverses antigues corts pel bestiar.

És una casa situada al carrer hospital, a l’entrada sud del poble. Tradicionalment es diu que havia estat una antiga hospitalitat: casa d’acolliment per als viatgers. També es coneix com a Cal Montanyà i s’hi recullen les dades meteorològiques des de 1932, ja que és una estació meteorològica.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions