Els dies 28, 29, 30 de juny i 4 de juliol el Consorci del Lluçanès ha organitzat una formació professionalitzadora en el sector forestal, impartida pels formadors/es del Centre de Formació Forestal Especialitzada. Es tracta d’un curs que s’emmarca dins del projecte Impuls per a unes transicions educatives d’èxit al Lluçanès i el programa TTT Lluçanès: alimentació.

Els participants coneixeran com utilitzar la serra mecànica i la desbrossadora de forma segura. Aprendran a fer-ne el manteniment així com un bon ús i maneig de forma pràctica en una finca forestal.

A més, la formació també inclou 3 hores d’utilització bàsica de les aplicacions digitals MapICC i Oruxmaps per tal de consultar i treballar amb la cartografia des del mòbil o tauleta (només per a Android).

Dirigit especialment a joves a partir de 16 anys amb interès pel món forestal a qui els motivi treballar al bosc. El curs servirà per obrir les portes a altres formacions especialitzades en aquest àmbit i per a l’accés a la preparació de les proves del Carnet de Motoserrista Europeu (ECC1).

Les inscripcions, que tenen un cost de 30 euros, ja estan obertes i es poden fer fins el 17 de juny al web: https://www.llucanes.cat/formacio/. Les places són limitades.

Comparticions