El Consorci del Lluçanès llança el programa de formació pel període de setembre a desembre amb més de 18 propostes que podeu consultar al següent enllaç.

L’oferta inclou un curs de Francès bàsic (A2) a Olost i un de Francès Intermedi (B1) a Sta Creu de Jutglar. En tots dos casos són cursos que, per primera vegada, s’ofereixen en modalitat semipresencial. A Sta. Creu s’ofereix també un curs de Mindfulness, (en modaltiat semipresencial) que dona continuïtat al minicurs de Píndoles de Mindfulness que es va realitzar durant el confinament amb molt bona acollida.

En l’àmbit de les TIC es portarà a terme un curs monogràfic d’Iniciació a la videconferència on es donaran a conèixer els programes més utilitzats (zoom, meet, jitsi, etc) i un curs de Tractament de la imatge digital (amb el programa
Lightroom) que vol donar resposta a la demanda recollida a l’enquesta sobre interessos formatiu que es va passar a la població el mes de juny. Tots dos es realitzaran de forma presencial a la sala d’actes de L’Espai de Prats de Lluçanès.

També a St. Bartomeu del Grau està prevista una acció formativa sobre els Programes de videoconferència.

Un any més es dona continuïtat als cursos d’Iniciació al català per a persones nouvingudes als municipis de St. Boi de Lluçanès, Olost i Prats de Lluçanès.

Finalment, el programa inclou també inclou diversos tallers de suport en la recerca de feina, el curs per obtenir el carnet de carretó elevador, un curs online sobre Com planificar-se en el teletreball i altres xerrades i jornades
tècniques.

Podeu consultar tota la informació i fer les inscripcions aquí.

Comparticions