Com cada any s’ha celebrat el dia 28 de setembre la fira més emblemàtica del Lluçanès, la Fira de l’Hostal del Vilar de Sant Agustí de Lluçanès.

Enguany la Fira va comptar amb la presència de la Sra. Teresa Masjuan, Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Dionís Guiteras, Vicepresident de la Diputació de Barcelona així com alcaldes i representants de la majoria d’ajuntaments del Lluçanès, del Consorci del Lluçanès i del Consell Comarcal d’Osona.

En la mateixa Fira durant tot el matí es va poder visitar l’exposició de bestiar i maquinària agrícola, parades de productes locals, activitats esportives i mostra d’oficis artesans, enguany centrat en la realització de feixos de llenya.

El Consorci del Lluçanès, com cada any, hi va ser present a través d’una parada amb informació de tot el Lluçanès i i de promoció dels productes agroalimentaris.

La Fira de l’Hostal del Vilar, d’origen ramader, que se celebra a camp obert entre la cruïlla de camins ramaders del Lluçanès, va ser molt concorreguda.

Comparticions