El passat diumenge 30 de juliol es va celebrar la novena i última jornada del campionat de Bitlles Catalanes del Lluçanès a Sant Feliu Sasserra. Aquesta tirada va ser emocionant fins al final amb uns resultats que podien fer variar la classificació final del campionat. El Campionat ha estat format per un total de 16 equips del Lluçanès i rodalies i 120 jugadors/es.

Un cop finalitzades les nou jornades disputades del campionat, van quedar en primera posició els Estanyencs A, de l’Estany, amb un total de 6.092 punts. En segona posició, s’hi van situar Jaume Puig A, de Perafita, amb 5.950 punts, i la tercera posició va ser per als Sona que Trona de Santa Eulàlia de Puig-oriol amb 5.880 punts, només 2 punts per sobre dels quarts classificats, els Bitllajuvi. Enguany, també es va donar un premi especial de valors, votat pels propis jugadors i jugadores participants, a l’equip que fomenta la participació per sobre de la competició, el bon ambient, la solidaritat i la participació. Aquest premi va sortir per àmplia majoria a l’equip Lluçanès Sud.

A l’entrega de premis va assistir-hi Ramon Domènech, regidor de benestar social i participació de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra; Carme Ballús, representat dels bitllaires de Sant Feliu Sasserra; i Sara Sucarrats, tècnica d’esports del Consorci del Lluçanès. Enguany, els premis van ser els lots de productes elaborats per l’associació Lluçanès a Taula, que compta amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra i que aposta per la qualitat del producte i per les bones pràctiques en la seva elaboració.

Acte seguit dels premis, es va fer un sopar de germanor amb la presència dels 16 equips participants al campionat i un total de 120 jugadors i jugadores i acompanyants. Per l’any vinent, es vol ampliar el nombre d’equips i de jornades per seguir fomentant l’esport de les bitlles catalanes al Lluçanès.

El Consorci del Lluçanès vol agrair a totes les persones dels equips participants, als ajuntaments on s’han celebrat cadascuna de les jornades i la col·laboració de Diputació de Barcelona per poder celebrar el campionat.

 

Amb el suport de:

Comparticions