La jornada set del campionat de Bitlles Catalanes del Lluçanès del passat 31 de juliol es va suspendre per la pluja, fet que va fer impossible poder jugar aquesta jornada. Així doncs la classificació del campionat va quedar tal i com estava i es va procedir a fer la cloenda del campionat.

Un cop finalitzades les sis jornades disputades del campionat en primera posició va quedar l’equip d’Oristà els Rocaguinarda amb un total de 3991, en segona posició Estanyencs B de l’Estany amb un total de 3957 i en tercera posició els Maitips de la Torre d’Oristà amb un total de 3925 punts. Pots consultar la programació completa en aquest enllaç.  Enguany també es va donar un premi especial de valors,  votat pels propis jugadors i jugadores participants a l’equip que fomenta la participació per sobre la competició, l’equip que fomenta el bon ambient i la solidaritat i la participació de les dones, aquest premi va sortir per àmplia majoria  l’equip Revifalles d’Olost.

A l’entrega de premis hi va assistir l’alcalde d’Olost Josep Maria Freixanet, Meritxell Trigo, regidora d’esports de l’Ajuntament d’Olost i Sara Sucarrats, tècnica d’esports del Lluçanès. Enguany els premis van ser les paneres elaborades per l’associació de productors i elaboradors del Lluçanès que aposten per la qualitat del nostre producte i per les bones pràctiques en la seva elaboració.

Acte seguit dels premis es va fer un sopar de germanor amb la presència dels 14 equips participants al campionat i un total de 110 jugadors i jugadores i acompanyants. De cara a l’any vinent es vol fer ampliar el nombre d’equips i de jornades per així seguir fomentant l’esport de les bitlles catalanes al Lluçanès.

Comparticions