La convocatòria ‘Queda’t a la Catalunya Central’ 2021 ha finalitzat amb la subvenció de 6 contractes a persones nouvingudes per part d’empreses del Lluçanès, d’un total de 10. Per municipis aquestes subvencions s’han repartit de la següent forma: 2 a Prats de Lluçanès, 2 a Sant Feliu Sasserra, 1 a Sant Boi de Lluçanès i 1 a Santa Creu de Jutglar (Olost).

El projecte ‘Queda’t a la Catalunya Central’ el està promogut per l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. Enguany és el tercer any que es realitza i hi participen municipis d’arreu del territori Leader de la Catalunya Central.

Aquestes subvencions a la contractació tenen per objectiu facilitar l’arrelament de les persones nouvingudes extracomunitàries als municipis pertanyents a l’àmbit Leader de la Catalunya Central, alhora que es treballa contra el despoblament d’aquest territori.

Durant la durada del contracte també es disposa d’un acompanyament de les persones contractades en la seva integració a l’empresa, a més a més del seguiment que es fa per part dels agents del territori i des de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

Comparticions