El XV campionat de bitlles catalanes del Lluçanès s’ha realitzat amb èxit malgrat les circumstàncies actuals, tot i que han participat menys equips respecte els altres anys,  s’ha fet  un calendari i un reglament adaptats al moment.

El  diumenge 1 d’agost a Sant Bartomeu del Grau es va realitzar la sisena i última jornada del campionat amb un total de 14 equips participants i uns 110 jugadors/es d’arreu del Lluçanès i rodalies.

Els guanyadors del campionat han estat els Estanyencs de l’Estany amb un total de 4142 punts,  en segona posició i seguint de prop els seus rivals van quedar sots campions l’equip  Les Parres d’Olost amb un total de 4053 punts i tercers l’equip Bitllajuvi de la Torre d’Oristà amb un total de 3987.

Al finalitzar la tirada es va fer l’entrega de premis amb productes de l’associació de productors i elaboradors del  Lluçanès per als tres primers classificats de la lliga i es va donar un obsequi per a tots els participants. Enguany no es va poder celebrar el berenar degut a la situació actual de la pandèmia però tot i així els participants es van mostrar molt contents i contentes de poder celebrar el campionat un any més.

Podeu consultar la classificació completa aquí.

Comparticions