El XIV campionat de bitlles catalanes del Lluçanès s’ha realitzat amb èxit malgrat les circumstàncies actuals, tot i que han participat menys equips respecte els altres anys, s’ha fet un calendari i un reglament adaptats al moment, estem molt contents de poder dir que ja tenim guanyadors i guanyadores del catorzè campionat.

El diumenge 2 d’agost a Santa Eulàlia de Puig-oriol es va realitzar la cinquena i última jornada del campionat amb un total de 9 equips participants i uns 75 jugadors/es d’arreu del Lluçanès i rodalies.

Els guanyadors del campionat han estat els Estanyencs de l’Estany amb un total de 3524 punts, en segona posició i seguint de prop els seus rivals van quedar sots campions l’equip Jaume Puig de Perafita amb un total de 3390 punts i tercers l’equip Bitllajuvi de la Torre d’Oristà amb un total de 3305.

Al finalitzar la tirada es va fer l’entrega de premis amb productes de l’associació de productors i elaboradors del Lluçanès per als tres primers classificats de la lliga i es va fer un sorteig de dues paneres que van emportar-se l’equip de les Parres d’Olost i l’equip de Sant Feliu.

Seguidament es va fer un sopar de germanor com a cloenda del campionat i fomentar així la cohesió entre la gent d’arreu del Lluçanès i municipis veïns, el bon ambient i les ganes de passar un bon estiu jugant a les bitlles catalanes per arreu del Lluçanès.

Comparticions