La última jornada del tretzè campionat de bitlles catalanes del Lluçanès es va celebrar el passat diumenge 28 de juliol a Perafita amb els 19 equips participants a la lliga i nens i nenes que també van gaudir de les  diferents activitats esportives, un total de 200 persones van passar per la cloenda del campionat.

Els guanyadors del campionat van ser els “Estanyencs B”  de l’Estany  amb un campionat impecable, a partir de la tercera jornada es van posar al capdavant i ja no van sortir de la primera posició, fent fins i tot una puntuació de 748 punts una puntuació excepcional.

En segona posició van quedar el “Sant Feliu A” de Sant Feliu Sasserra, un equip consolidat al llarg de tota la lliga a la part alta de la classificació i aconseguint a partir de la jornada 8 la segona posició i consolidar-la ja fins al final del campionat.

En tercera posició “Els Rocaguinarda” d’Oristà també amb molts bons resultats al llarg de tota la lliga, a partir de la jornada 7 ja es van consolidar a la tercera posició.

Durant la final del campionat també es van realitzar activitats paral·leles per a nens i nenes com una tirada de mini bitlles i un taller de malabars.

Al finalitzar la tirada es va fer l’entrega de les paneres amb productes de l’associació de productors i elaboradors del  Lluçanès de la mà de l’alcalde Ramon Casals i el regidor d’esports Marc Tort de l’Ajuntament de Perafita. Seguidament es va  fer un berenar de germanor com a cloenda del campionat i fomentar així la cohesió entre la gent d’arreu del Lluçanès i municipis veïns, el bon ambient i les ganes de passar un bon estiu jugant a les bitlles catalanes per arreu del Lluçanès.

Podeu veure el conjunt de fotos clicant aquí.

Comparticions