Entre novembre i desembre les 7 cooperatives escolars del Lluçanès ja han presentat la documentació per obtenir el CIF a les oficines dels ajuntaments corresponents, on a més, han estat rebut pels alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores, davant dels quals els petits cooperativistes han presentat el seu projecte i han pogut intercanviar idees i impressions amb els representants polítics dels municipis.

Darrera hi ha hagut vàries hores de feina intensa per, reunits en assemblees, posar-se d’acord en el nom de la cooperativa, presentar candidatures per ocupar els càrrecs de l’equip directiu, decidir el capital inicial que aporta cada soci i sòcia, consensuar els estatuts, etc.

I això no és tot. Abans de vacances de Nadal totes les cooperatives han rebut ja el taller de Logotip i imatge corporativa on grans professionals del món del disseny del Lluçanès els han donat pautes i consells a tenir en compte a l’hora de dissenyar els seus logos. En aquest sentit des del Consorci del Lluçanès, les escoles i els ajuntaments participants, i sobretot des de les 7 cooperatives volem donar les gràcies a Adrià Davins, Marc Sangrà, Pep Pujol, Maria Pla, Iris Selva, Roger Orriols, Ferran Orriols i Rubèn Pujol que han aportat el seu immens gra de sorra per ajudar a tirar endavant aquest projecte tan engrescador!

dav

Comparticions