Des del Consorci del Lluçanès iniciem el projecte FILS I FILIGRANES, un conjunt de vídeos a partir dels quals els infants, joves i famílies del Lluçanès, malgrat la situació actual, puguin aprendre i vivenciar experiències diferents, creatives, imaginatives, de superació, de col·laboració, etc.

Volem acostar-nos a les famílies i oferir un ventall de reptes que no us deixaran indiferents, alguns els podreu fer a casa però d’altres estan pensats per fer-los a l’exterior.

Cada dimecres, a partir del 18 de novembre, al Canal de Youtube del Consorci del Lluçanès es penjaran 2 vídeos d’uns 10 minuts aproximadament. Cada vídeo presentarà un repte concret adreçat a una franja d’edat específica.

Els reptes tenen a veure amb diferents temàtiques: música, psicomotricitat, manualitats, natura, cuina, esports… i estan pensats per afavorir la creativitat, la cooperació, la imaginació, l’enginy i la superació dels infants i joves. Alguns dels vídeos els protagonitzaran agents del territori com: l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, l’Associació de productors locals, l’Escola Motriu entre d’altres.

Totes les persones que hagin superat un repte podran enviar (fins al següent dimecres) la seva foto amb el repte superat i el seu nom, edat i municipi a filsifiligranes@consorci.llucanes.cat i apareixerà en el vídeo resum que es publicarà a les nostres xarxes socials.

Conscients que ens trobem en un moment complicat, on moltes activitats presencials han quedat anul·lades i algunes s’ha passat a ser format online, amb Fil i Filigranes volem donar l’oportunitat als infants i joves del Lluçanès a seguir participant d’activitats creatives, contribuint a nous aprenentatges i, a la vegada, fomentar la cohesió territorial amb la participació a un projecte conjunt.

Aquests reptes esperem que també siguin un recurs que poden utilitzar els centre educatius del Lluçanès per oferir als seus alumnes la possibilitat d’engrescar-los i participar d’aquests projecte tant a l’escola com a casa. També és un recurs que poden utilitzar les famílies.

De moment, està previst que el projecte tingui una durada de 6 setmanes, fins el 23 de desembre.

CADA DIMECRES A LES 18h al Canal de Youtube del Consorci del Lluçanès DOS NOUS RETES: FILS I FILIGRANES!

 

Comparticions