886 persones han visitat les 6 explotacions agro-ramaderes del Lluçanès dins la segona edició del Benvinguts a Pagès 2017.
Aquest cap de setmana passat, 3, 4 i 5 de juny, 6 explotacions agroramaderes (Betara, El Soler de N’Hug, Finca Escrigas, Formatges de Lluçà, La Font Sostenible i Mas Terricabras) han obert les seves portes als visitants per explicar les feines i tasques diàries que fan a les seves granges i explotacions agràries. Les jornades han permès als visitants conèixer directament de mà dels pagesos/es, hortalans, elaboradors i ramaders el seu dia dia, les seves instal·lacions, animals, maquinària, alimentació i la gestió de les finca o horta. Les explotacions oferien una visita guiada i un tast de productes així com la venda de productes propis.
Els visitants, majoritàriament públic familiar, han valorat molt positivament l’experiència i l’iniciativa que els ha permès endisar-se i conèixer millor el món agrari i ramader, els productes locals i de proximitat, explicat de forma directa pels propis pagesos, pageses i ramaders del Lluçanès.
Així mateix dos restaurants (Ca la Mercè i Cal Baumer) han ofert als visitants menús especials elaborats amb productes de proximitat del Lluçanès.