Aquest diumenge 14 de maig s’ha celebrat el mercat CuEmE del Lluçanès a Prats de Lluçanès.

Un any més quatre de les cooperatives del escolars del Lluçanès (“Cooproures” de l’escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra, “SoliArt” de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès, “Artima” de l’escola Fedac de Prats de Lluçanès i “Cooper” de l’escola Terra Nostra d’Olost) han tornat a fer parada a la plaça de l’Església de Prats per posar a la venda els seus productes i serveis elaborats per ells/es mateixos/es, arribant així a la darrera fase del projecte CuEmE que s’ha treballat a les escoles durant tot el curs escolar.

Durant tot el matí la plaça va estar animada  amb persones passejant i admirant els acolorits productes elaborats pels nens i nenes: clauers, imants, espelmes, sabons, marcs de fotos, jocs de l’oca, llibretes… Un ventall tan variat que feia gairebé impossible passar sense comprar res.

Els nens i nenes van posar en pràctica les seves habilitats comunicatives per aconseguir vendre molts productes, aconseguir el màxim de beneficis i poder fer una gran aportació a les ONG a les quals han decidit destinar part dels seus guanys.

El CuEmE al Lluçanès finalitzarà amb l’acte de cloenda a Sant Bartomeu del Grau el proper 1 de juny a les 18:30h a la Plaça Nova. Com a acte central, es farà la presentació dels aprenentatges del treball cooperatiu, l’entrega dels xecs a les ONG i, el lliurament dels diplomes a l’alumnat participant per part de les regidories d’educació i promoció econòmica dels ajuntaments d’Olost, Prats de Lluçanès Sant Feliu Sasserra, i Sant Bartomeu del Grau.

Comparticions