Aquest diumenge 15 de maig s’ha celebrat el mercat CuEmE del Lluçanès, a Prats de Lluçanès. Després d’uns temps complicats amb restriccions marcades per la pandèmia, aquest diumenge 15 de maig a la Plaça de l’Església de Prats s’ha tornat a celebrar la venda de serveis i productes creats per les cooperatives escolars del Lluçanès, arribant així a la darrera fase del projecte CuEmE que s’ha treballat a les escoles durant tot el curs escolar.

Les set cooperatives que van posar la seva parada al mercat de cooperatives escolars del Lluçanès van ser: “Artem” de l’escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; “Eco Crafts” de l’escola Fedac de Prats de Lluçanès; “Cracs” de l’escola Terra Nostra d’Olost, “Àgils pel planeta” de l’escola la Forja d’Alpens, “Coopaurora” de l’escola Aurora de Sant Boi de Lluçanès, “Coopheurom” de l’escola Heurom de Perafita, i “Gafarronaires” de l’escola Gafarró de Santa Eulàlia de Puig-oriol.  

Amb els beneficis obtinguts, i després de retornar el capital a cada soci/a, faran un donatiu a les diferents ONG que han escollit.

El CuEmE al Lluçanès finalitzarà amb l’acte de cloenda, aquest any recuperant una altra vegada la presencialitat, a Perafita, el proper 2 de juny a les 18:30h a la plaça de l’Església. Com a acte central es farà la presentació dels aprenentges del treball cooperatiu amb l’entrega del xec a les ONG i el lliurament dels diplomes a l’alumnat participant per part de les regidories d’educació i promoció econòmica dels ajuntaments d’Alpens, Lluçà, Olost, Perafita, Prats de Lluçanès i St. Boi de Lluçanès. 

 

Comparticions