Aquest Nadal han tornat les Up’s esportives Nadal amb més activitats proposades a diferents municipis i un gran  èxit de participació.

Un total de 360 nens/es i joves de Lluçanès han participat de les diferents activitats organitzades per l’Àrea d’Esports del Consorci del Lluçanès i Serveis Socials  amb la col·laboració dels Ajuntaments corresponents i Diputació de Barcelona  en el marc de les Up’s Esportives de Nadal.

Un total de 24 activitats esportives variades com el tir amb arc, parkour, circ, acrosport, canoteràpia, zumba, spinning, escalada, calistènia i psicomotricitat, repartides entre 9 municipis diferents del Lluçanès.

L’aposta per acostar l’esport és clau per ajudar a prevenir l’abandonament de la pràctica esportiva i fomentar la formació global dels nens i nenes i jove del Lluçanès.  Aquest és l’objectiu del projecte Valors Up amb diferents línies de treball per posar en valor l’esport com a activitat per fomentar la integració, la cohesió social i la formació integral de la persona a la vegada que es permet donar a conèixer activitats que es poden realitzar durant el curs escolar o possibilitat de conèixer noves activitats i/o disciplines esportives.

Comparticions