Èxit rotund al f’ESTIUEJA’t, impulsat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb el suport del projecte en benestar emocional Ocell de Foc, el Consell Esportiu d’Osona, l’Ajuntament de Sant Quirze i els serveis de joventut dels municipis participants.

El passat dijous 20 de juliol es va celebrar la segona edició del f’ESTIUEJA’T a Sant Quirze de Besora. Una jornada en la qual es van reunir 330 joves de casals i projectes d’estiu de les comarques d’Osona i el Lluçanès. Un matí per gaudir, jugar, compartir experiències, conèixer els serveis de joventut que s’ofereixen i recollir propostes i idees per poder aplicar durant el curs vinent.

Van participar-hi 16 casals i projectes joves dels municipis de Calldetenes, Centelles, Folgueroles, L’Esquirol, Olost, Roda de Ter, Santa Eugènia de Berga, Sant Feliu Sasserra, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Seva, Taradell, Torelló i Vic.

Durant el matí, els grups de joves d’entre 12 a 16 anys i una quarantena de monitors i monitores van fer diferents jocs, proves participatives i d’enginy recorrent diferents punts del municipi. Amb les dinàmiques proposades hi havia una voluntat de fer reflexionar els i les joves en temes de benestar emocional i cohesió de grup.

A l’esdeveniment hi va assistir l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà, qui va donar la benvinguda i va convidar als i les participants a gaudir i cuidar el poble acollidor. El Parc Municipal va ser el punt de trobada d’aquest any i s’espera que en pròximes edicions es pugui acollir a altres pobles de la comarca.

Amb unes valoracions molt positives, tant pel que fa a l’assistència com per l’organització i realització de les activitats, es considera el f’ESTIUEJA’t com un acte molt enriquidor per als joves d’Osona i el Lluçanès.

Comparticions