Els organitzadors de la Via Castrum enguany no van poder celebrar la seva cursa de muntanya prevista pel dia 1 de maig, però van tenir una iniciativa adaptada al moment, una cursa des de casa per poder creuar una meta virtual i fer sonar la campana.

En total hi van participar 360 corredors/es i es van recaudar 3.509€ que aniran destinats al projecte SJD Pediàtric Càncer Center Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Déu per continuar amb la lluita contra el càncer infantil. Aquest projecte pretén construir el centre oncològic infantil més gran d’Europa amb capacitat per atendre 400 nous pacients a l’any.

Hi havia 5 distàncies diferents perquè tothom pogués participar en funció de les seves possibilitats, un cop fet la inscripció rebies un correu amb el dorsal que podies imprimir i personalitzar i també un retallable per construir el teu propi trofeu i record de la cursa.

Amb aquesta iniciativa els de la Via Catrum han aconseguit fer passar una bona estona als participants encara que sigui des de casa, des dels més petits fins als més grans, ja que ha participat gent de 1 fins a 80 anys, han promogut l’esport i la solidaritat i han fet passar una bona estona a la gent del Lluçanès i rodalies ja que ha participat gent de tot arreu.

Comparticions