L’Estiu Inquiet, el programa d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves del Lluçanès, va engegar la setmana passada amb forta intensitat.

Uns 35 joves de diferents municipis del Lluçanès estan participant a l’activitat de Gimjove que, 3 matins a la setmana, s’està portant a terme a Olost. A Gimjove els participants realitzen activitats esportives de diferents tipologies (pàdel, orientació, escalada, parkour,… ) així com activitats més refrescants a les piscines.

La setmana passada també va tenir lloc el taller monogràfic de primers auxilis que es va realitzar a Prats de Lluçanès amb unt total de 6 participants amb l’objectiu de conscienciar als joves de la importància de conèixer el funcionament del desfibril·lador extern automatitzat (DEA) per a la reanimació cardiopulmonar, així com de saber actuar davant de lesions o accidents.

Finalment, els propers 18 i 19 de setembre hi haurà una de les activitats més esperades: l’acampada jove a St. Martí d’Albars, on ja hi ha inscrits 25 joves.

Aquesta és la segona edició de l’Estiu Inquiet, un programa pilot impulsat pel Consorci del Lluçanès (àrees d’Esports i Educació), Serveis Socials del Lluçanès, àrea de joventut de Prats de Lluçanès, Lluçanès jove i amb la col·laboració dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Comparticions