El programa d’ajut, totalment subvencionat pels Fons Next Generation, està dirigit a fomentar la digitalització de les pimes i autònoms de municipis de menys de 20.000 habitants.

La Diputació de Barcelona i PIMEC Catalunya Central, amb el suport de Red.es, han presentat a la seu del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la nova seu de l’Oficina Acelera Pyme (OAP) Rural a Osona, ubicada a Vic, per tal d’oferir servei i suport a tota la comarca d’Osona i el Lluçanès.

Es tracta d’una oficina física i virtual que proporciona assessorament tecnològic personalitzat a persones autònomes i a petites i mitjanes empreses dels municipis rurals de menys de 20.000 habitants a partir d’un diagnòstic digital del seu negoci. A través de l’OAP es pot accedir també a seminaris sobre TIC, tallers de networking, i a tota mena d’eines i recursos que afavoreixen la digitalització i la gestió dels tràmits vinculats al Kit Digital.

L’OAP Rural està 100% subvencionada pels fons Next Generation amb l’objectiu d’aconseguir que la digitalització no suposi un cost addicional per a persones autònomes i pimes.

La benvinguda a la jornada ha anat a càrrec de Marçal Ortuño, president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i alcalde de Torelló, Sr. Josep Paré, alcalde de Centelles, i Sra. Montse Ficapal, secretària territorial de PIMEC a la Catalunya Central.

Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC, i Albert Torras, tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, han estat els encarregats de presentar el projecte. Finalment, Ester Boixader, assessora tecnològica de l’OAP Rural d’Osona, ha donat a conèixer el catàleg de serveis de l’OAP Rural: “Des de l’oficina identifiquem les necessitats de les empreses del territori i n’impulsem la digitalització mitjançant accions de sensibilització i suport”.

Comparticions