Aquest dijous 17 de juny s’ha fet la presentació pública al Lluçanès del Pla de Masoveria Urbana del Consell Comarcal d’Osona. L’acte, organitzat pel Consorci del Lluçanès, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, ha comptat amb la participació de la Cooperativa Celobert, qui ha exposat el pla de treball.

Aquest acte forma part de la fase de difusió pública del projecte, per tal d’informar la població del Lluçanès sobre què s’entén per masoveria urbana, com funciona aquest model de tinença i accés a l’habitatge, i quines són les passes que se seguiran per implementar-la al territori.

Des del Consorci i els Ajuntaments del Lluçanès s’ha donat importància a l’impuls d’aquest Pla amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge, donar sortida a nombrosos immobles buits i en condicions de desgast repartits pel territori, i revertir la dinàmica de despoblament que afecta els petits municipis.

Tant si teniu a la vostra propietat habitatges buits, com si voleu iniciar-vos com a masoveres i masovers al Lluçanès, us animem a contactar amb el Consorci del Lluçanès, als telèfons 93 888 00 50/699 20 05 44 i als correus electrònics consorci@consorci.llucanes.cat/tc3llucanes@ccosona.cat.

Comparticions