Unes 300 persones van omplir a vessar l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra el passat 1 de desembre durant el Concert d’Hivern de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès.

El Grup de percussió de Santa Eulàlia de Puigoriol va donar el tret de sortida al concert animant el públic a l’entrada de l’Ateneu amb una mostra del repertori treballat en un dels tallers de curta durada oferts per l’EMAL aquest primer trimestre.

Seguidament, el poema “Podries” de Joana Raspall, va introduir els temes que serien el fil conductor del concert: la igualtat, la tolerància, el respecte a altres cultures i la solidaritat amb les persones que han de marxar de casa seva buscant un futur millor.

Aquest fil conductor es va poder veure i sentir a través de diferents cançons com “Al país blanc” de David Melgar, “Bonse Aba” tradicional de Zàmbia o “Quan surt el sol” de Brams, interpretades pels conjunts de l’EMAL: els infants de Música i Moviment, l’alumnat de l’Escola Heurom de Perafita, la banda, la coral i els tres combos.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de la cançó “Obriu les portes” de Txarango, amb una seixantena d’alumnes de tots els instruments damunt de l’escenari.

 

Comparticions