L’àrea de Promoció Econòmica del Consorci del Lluçanès col·labora amb el projecte Engrana, un nou programa d’ajut a les dones emprenedores del sector agroalimentari.

Ets una dona i elabores productes agroalimentaris i naturals? Si vols, et podem ajudar a donar una empenta teu negoci!

Creacció posa en marxa el programa Engrana, dissenyat per donar suport a projectes liderats per dones que es dediquen a l’elaboració de productes agroalimentaris i naturals. La iniciativa té com a objectiu proporcionar assessorament, eines i coneixements essencials per  potenciar la gestió empresarial d’aquestes emprenedores i les seves habilitats de lideratge femení.

El programa té una durada de dos mesos i es portarà a terme del 24 d’octubre al 19 de desembre a l’Espai Crea de Casa Convalescència. Anirà a càrrec d’Elisabet Bach Oller, experta en consolidació de micropymes; i Elisabet Freixa, consultora, facilitadora i coach en processos de desenvolupament.

Es faran sessions grupals i també  individualitzades d’assessorament, coaching i tutoria, en horaris convinguts entre les participants i els experts. Entre els temes que es tractaran hi ha, entre d’altres, la diagnosi de cada projecte, amb les seves fortaleses i febleses, la gestió de les finances, l’empoderament, eines de gestió…

Les participants podran formar part, a més, d’una xarxa de dones emprenedores entre les quals es podran establir sinergies en totes direccions.

Places limitades. Es farà valoració dels projectes candidats per seleccionar les participants.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

Comparticions