El Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost i Alpens engeguen la 2a edició del projecte adreçat a l’alumnat d’educació secundària del Lluçanès: ‘l’Espai A Punt’. El projecte compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i es construeix amb la col·laboració de l’Institut Castell del Quer.

Es tracta d’un espai de suport a l’estudi adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès que ofereix l’ajuda d’un educador i una educadora en un espai de treball amb les condicions adequades per fer deures, preparar exàmens i estudiar. Els dos professionals ajudaran els/les joves a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

En l’edició del curs passat hi van participar un total de 16 joves dels municipis de Sant Feliu SasserraPrats de Lluçanès i Perafita. Tant ells/es com les seves famílies van fer una valoració molt positiva del servei.

Enguany, el servei s’ha iniciat la setmana del 17 d’octubre, compta amb 35 joves, i s’ofereix als següents municipis:

  • Dilluns: Prats de Lluçanès. L’Espai 
  • Dimarts: Prats de Lluçanès. L’Espai
  • Dimecres: Perafita. Biblioteca municipal
  • Dijous: Olost. Sala Estudi del Centre Cívic
  • Divendres: Alpens. Casal municipal

Les sessions de l’Espai A Punt s’estendran fins al mes de juny de 2023, d’acord amb el calendari escolar. Esperem que sigui de profit per a tots i totes.

 

Comparticions