El proper dimecres 27 de març, convoquem el sector turístic del Lluçanès (allotjaments, restauració, comerços, productors i elaboradors, espais visitables, empreses d’activitats, transports,…)  i el sector públic (representants polítics i tècnics de la administració pública) així com totes aquelles persones i entitats de la comunitat local que en vulguin participar, per presentar el pla de màrqueting turístic del Lluçanès treballat durant el 2018.

Durant aquest període es van realitzar sessions obertes de treball per anar configurant les accions de creació o millora de productes i les accions de promoció i comunicació que es realitzaran durant els propers anys.

D’aquesta manera, el proper dimecres, coneixerem totes les propostes i les accions de futur, així com aquelles que ja s’implementaran durant el 2019.

Per altra banda, iniciarem la Taula de Turisme del Lluçanès, una eina  i instrument de governança turística que permetrà que el sector públic i privat, així com la comunitat local, puguin decidir conjuntament les accions que es realitzaran en matèria turística el Lluçanès durant els propers anys. Aquesta taula servirà per vetllar per la implementació del pla de màrqueting així com crear noves propostes sorgides de les necessitats reals del sector.

Us animem a conèixer la proposta de la Taula per poder formar-ne part i així avançar en el turisme del Lluçanès d’ara en endavant.

Recordeu, confirmar la vostra assistència: turisme@consorci.llucanes.cat / t. 938880050

Comparticions