L’Estiu Inquiet, el programa d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves del Lluçanès està en marxa a Olost, Sobremunt, Sant Feliu Sasserra i Sant Bartomeu del Grau.

Al municipi d’Olost s’ha iniciat el Gimjove amb un total de 40 nois i noies repartits en 4 grups estables de convivència que participaran d’activitats esportives com pàdel, orientació, btt, triatló, hoquei, etc.

Com a novetat d’enguany s’ha iniciat el Funjove a Sant Feliu Sasserra i a Sant Bartomeu del Grau amb un grup a cada poble de 7 joves cadascun. Les activitats seran de cuina, esport, jocs i arts plàstiques.

També com a novetat d’enguany es fa un taller d’escalada a Sobremunt amb un total de 7 noies/es. Aquest estiu ens hem adaptat als protocols i normatives marcats per la Generalitat pel que fa a la seguretat i la prevenció de la Covid 19, així que l’organització i les activitats estan dissenyades per complir i garantir la seguretat dels participants.

Des del Consorci del Lluçanès i els Ajuntaments pertinents hem treballant per aconseguir que els i les joves del Lluçanès tinguin aquesta oferta variada i la resposta dels joves de moment es valora molt positivament amb un total de 61 participants.

El dijous 30 de juliol també es farà un espectacle teatral sobre els drets de les dones amb clau d’humor de 19:30 a 20:30 ( Les Kelly’s influencers) amb inscripció prèvia.

Aquesta és la tercera edició de l’Estiu Inquiet d’aquest programa pilot impulsat pel Consorci del Lluçanès (àrees d’Esports i Educació) amb col·laboració de Lluçanès jove i el suport de Serveis Socials del Lluçanès, Lluçanès jove, dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Comparticions