Aquesta tardor els assistents dels tallers d’envelliment actiu de Sant Agustí del Lluçanès i d’Alpens han participat en tres caminades al llarg d´aquesta temporada.

En la primera caminada es va anar caminant a Cerdanyons i en el retorn es va passar per la depuradora fins arribar a la Font Bona. En la segona d´elles, partint del nucli de l’Alou es va visitar a l’església de Sant Agustí, el Juncà del Francàs i el safareig de l’Alou  fins arribar a l’església de Sant Genís. En la tercera i última de les caminades vem poder contemplar la Roca de Pena de camí cap a la Font de Matamosses. En totes elles s´ha pogut disfrutar en el seu recorregut del paisatge i dels entorns.

En l’activitat hi ha participat una mitjana de 15 persones i està previst emprendre-les de nou a la pròxima primavera. Les diferents caminades s´han realitzat gràcies a l’interès dels assistents als grups que es realitzen setmanalment en ambdues poblacions, amb la col·laboració dels ajuntaments, el suport de la Diputació de Barcelona  i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

Més informació: programa Envelliment Actiu del Lluçanès

Comparticions