El projecte Xarxa de Productes de la Terra té com a objectiu principal l’enfortiment del teixit empresarial de productors/es i elaboradors/es de productes alimentaris de qualitat amb la finalitat que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat.

El Consorci del Lluçanès, com a entitat participant del projecte des de l’any 2012, treballa activament en diferents línies de suport, una de les quals se centra en donar recolzament a les associacions i col·lectius d’empreses. L’any 2014 va participar en l’impuls per a la creació de l’Associació de productors Artesans del Lluçanès: “EL LLUÇANÈS A TAULA” que actualment ja compta amb 13 socis i s’ha involucrat i participat en vàries actuacions de promoció dels productes agroalimentaris del Lluçanès ( podeu trobar més informació en el següent enllaç: http://www.llucanesataula.cat/).

Com a novetat, aquestes festes l’Associació pretén donar el tret de sortida i presentaran les paneres de Nadal 2019 amb la possibilitat d’oferir-les en diferents formats i preus i amb un assortit variat de productes locals i d’elevada qualitat.

L’Associació Lluçanès a Taula ofereix diferents lots de productes de proximitat dels productors i elaboradors perquè aquestes festes es pugui regalar un bocí de Lluçanès.

Són ideals per fer un detall d’amic invisible, compartir-los amb les persones més properes, fer un gran regal o permetre’s un saborós caprici. Així mateix també són una molt bona opció com a lots de Nadal per als treballadors/es d’empreses i entitats.

Cliqueu per més informació dels lots de Nadal, productes i productors/elaboradors del Lluçanès 

 

Comparticions