La última jornada del campionat de bitlles catalanes a Sant Bartomeu del Grau va decidir diumenge 29 de juliol  els guanyadors de la dotzena edició del campionat.

En primera posició va quedar l’equip dels  Estanyencs A de l’Estany, segons Jaume Puig de Perafita i tercers Sant Feliu A de Sant Feliu Sasserra. Molt a prop i només per set punts en quarta posició van quedar els Rocaguinarda d’Oristà.

Enguany volem destacar la importància que té el campionat de bitlles catalanes pel Lluçanès, no només pel frec a frec per llançar les bitlles i intentar sumar el màxim de punts possibles sinó també pels valors que es transmeten duran les jornades que se celebren a cada poble del Lluçanès i municipis veïns. L’ambient agradable i festiu que facilita la cohesió entre la gent d’arreu del Lluçanès i el bon ambient i acolliment de cada poble que organitza cada una de les jornades del campionat, això  fa possible l’èxit del campionat, sense ells això no seria possible.

Al finalitzar la jornada es va fer l’entrega de premis als tres primers classificats del campionat i també un berenar com colenda de l’esdeveniment per a tots els participants.

Comparticions