La formació permanent una aposta que, un any més, compta amb un gran interès per a la població adulta del Lluçanès.

Comencen aquest octubre els cursos de formació permanent d’anglès, català i informàtica a diversos municipis del Lluçanès, organitzats des del Consorci i els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En total s’han registrat 105 inscripcions en el total de 14 propostes formatives, a 8 municipis del Lluçanès.

Com a novetat d’enguany destacar els dos cursos de Conversa en anglès de nivell intermig-avançat (un a Perafita i un a St. Feliu Sasserra), un taller d’anglès de supervivència i un curs de disseny de cartells a Olost. A més a més, s’han repetit cursos de català a diferents nivells i d’informàtica.

La majoria d’aquests cursos són de 20 hores i es desenvoluparan en horari de tarda-vespre en sessions d’una hora i mitja un dia a la setmana.

L’objectiu és apropar recursos formatius a tots els municipis en aquells àmbits més demandats per la població i fomentar l’adquisició de competències bàsiques per a l’enriquiment dels recursos personals.

Properament es reprendrà també el projecte de Voluntariat per la llengua, que complementarà els cursos bàsics de català.

La propera programació de formació permanent està prevista pel mes de febrer.

Per a més informació podeu consultar la web www.formacio.llucanes.cat o escriure un correu a formacio.consorci@llucanes.cat

Comparticions